tisdag 30 oktober 2007

Enkelt lettstrikket sjal


Sjalet er strikket av bomull classic cable. Rundt det hele heklet jeg en kant luftmasker.

Löskrage og pulsvarmere


Jeg skulle strikke dette settet fra Svarta Fåret i targas. Det garnet fantes ikke. Jeg blandet freia sport med chili.

Hullmönstret skjerf


Skjerfet er strikket av 25 gram kidopale. Har litt problemer her med å få tatt bilder på grunn av lyset. Skjerfet måler 137 cm. Forelöpig har jeg ingen planer om å kjöpe mer av dette garnet. Ikke det beste jeg har strikket av, nei....

måndag 29 oktober 2007

Flaskepuddel


Oppskriften til denne flaskepuddelen fant jeg i hemmets journal. Hadde ikke det garnet som skulle brukes, men fant noe tilsvarende.

lördag 27 oktober 2007

Röft sjal


Dette sjalet er strikket av 4 nönster sorbetto.

fredag 26 oktober 2007

Gardinkappe


Og endelig ble den ferdig. Mönsteret er hentet fra en svensk heklebok. Jeg har brukt 5 nönster fino cable. Den skal henges opp til advent. Litt dårlig bilde. Kappen ble 180 cm. lang.

onsdag 24 oktober 2007

Heklede kurver


Jeg har heklet to kurver. Har brukt dobbelt lima og heklenål 3. Lima består av 38% lin, 31% bomull og 31% viscose. I dag har jeg plassert blomster i de, men de kan brukes til alt mulig.

tisdag 23 oktober 2007

Strikket bolero


Denne boleroen strikket jeg i sommer, men den har blitt liggende til nå fordi jeg ikke hadde heklet kantene rundt. Husker ikke hva dette mohairgarnet het, men mönsteret fant jeg hos garnstudio. Brukte 3nöster garn.

måndag 22 oktober 2007

Et år i farger


Et år i farger. Hobbybodens farge for oktober er orange. Det ble et skjerf.

söndag 21 oktober 2007

Garnmysterium 2


Jeg er nå ferdig med garnmysterium 2. Det er Liv-Torill på hobbyboden som har värt så snill å dra i gang dette. Har brukt litt forskjellige garntyper. Det viste seg å bli en gå-bort-pose.

lördag 20 oktober 2007

Enkelt sjal


Dette sjalet er strikket sidelengs. Jeg la opp 5 masker og ökte 1 maske på annenhver omgang. Deretter minsket jeg en maske på annenhver omgang. Det gikk med 6 nöster gedifra.

Enkelt skjerf


Jeg fikk to nöster fagstrikk fra rauma av min hemmelige venn i oktober. Det ble et enkelt skjerf. Blomstene heklet jeg av restegarn.

Grytekluter


Disse er strikket i Rauma symfoni som jeg fikk i gave fra min hemmelige venn i oktober. Mönsteret fant jeg på garnstudio.

fredag 19 oktober 2007

Skjerf


Og så ble det enda et skjerf. Dette er strikket i et garn som heter arabella. Jeg brukte 100 gram, og det kostet 139 kroner.

torsdag 18 oktober 2007

Enkelt pynteskjerf


Jeg har strikket enda et pynteskjerf. La opp 25 masker og brukte et nöste garn. Av og til trenger man noe enkelt håndarbeid. Noen ganger har man litt motgang i livet.

onsdag 17 oktober 2007

Garnkjöp


Jeg skulle kjöpe to nöster garn som kostet 69 kroner tilsammen på tilbud. Det lå masse garn i en kurv. Så sa damen i butikken: du kan få kjöpt alt for 200 kroner. Jeg slo til, og det var nok garn for minst femtenhundre kroner jeg fikk!!

söndag 14 oktober 2007

Skjerf strikket i Diva


Jeg hadde et nöste Diva. Så la jeg opp 25 masker og strikket så langt jeg kom. Skjerfet ble 126 cm langt. Jeg elsker disse fargene, men de kommer ikke helt til sin rett på bildet.

lördag 13 oktober 2007

Strikket smykke


Smykket er strikket av Diva fra Marks&Kattens. Et annheng jeg kjöpte i garnbutikken er tredd på.

Calorimetry


Jeg strikket en calorimetry til. Den er strikket av mohairgarn, men bildet viser litt feil farger,

fredag 12 oktober 2007

Hemmeligvenngave i oktober


I dag fikk jeg min hemmeligvenngave for oktober. Jeg ble så glad, og garnet og alt det andre jeg fikk var mitt i blinken. Vet ikke hvem som har sendt meg gaven.

måndag 8 oktober 2007

Skjerf


Til dette skjerfet la jeg opp 40 masker og delte arbeidet etter l6 cm. slik at det ble et hull. Det er strikket av to nöster safirgarn. Blomstene heklet jeg av restegarn.

Garnmysteriet 2


Jeg er med på garnmysteriet 2 via hobbyboden som går over 5 ganger. Ikke vet jeg hva dette skal bli, men det får jeg jo vite på del 5. Har stort sett tatt garn som jeg hadde, og da ble det disse fargene.

tisdag 2 oktober 2007

Tovet hatt


Hatten er strikket i Östlandsgarn og tovet to ganger.

Vinflaskeveske


Vinflaskevesken er strikket i safirgarn og tovet. Som pynt har jeg brukt et gardinbånd. Det blir snart flere flaskevesker. Det har innkommet noen önsker, blant annet lilla.

Calorimetry


Jeg har prövd meg på en calorimetry. Tenkte jeg skulle få tak i noe mer spennende garn og strikke fler.
Kom gjerne innom igjen for å titte, og velkommen tilbake.

Flaggteller startet 18.03.2010

free counters