måndag 31 december 2007

ET NYTT ÅR


Så er det årets siste kveld. Vi tenker på året som gikk, og håper det nye året vil bringe oss mot lysere tider. Godt nytt år!!

onsdag 26 december 2007

Julegave fra hemmelig venn


Denne flotte julegaven fikk jeg av Syersken som var min hemmelige venn i hobbybodens julerunde. Den inneholdt to nöster heilo fra Dalegarn, 1 nöste popcorn fra Dalegarn og oppskrift på tovete votter. I tillegg fikk jeg julemarsipan. Det var en flott gave som jeg ble kjempeglad for. Så nå er det bare å ta pinnene fatt.

torsdag 20 december 2007

Restegarnsskjerf


Jeg har strikket dette enkle skjerfet av rester jeg hadde etter skiraste sjalen. Det er strikket av tynt ullgarn på pinne nr. 4,5. Det måler 45x180 cm. Nå tror jeg at jeg har nådd bunnen i garnrestene og ser frem til å ta fatt på det nye garnet mitt.

fredag 14 december 2007

Lekkert garn


I dag fikk jeg pakken min fra garnkrogen (det ligger link i bloggen min). Det er 260 gram kauni i gråtoner, så er det evilla regnbåge 265 gram. Det skal brukes til flower basket sjal. Deretter er det 2 hesper röd flamgarn som skal brukes til Scotch Thistle Lace Stole. Etter at min far döde i oktober, så har jeg kun strikket enkle ting. Det går bedre nå, og jeg ser fremover. Tiden leger alle sår.

onsdag 12 december 2007

Sjal til Ida


Jeg fikk en forespörsel om jeg kunne strikke et mimounasjal til Ida. Hun önsket seg det, og jeg sa selvsagt ja. I utgansgpunktet hadde jeg tenkt å gi meg i kast med noe mer tidkrevende arbeid. Dette er strikket av 100 gram Fårögarn blandet med tynn gulltråd. Brukte pinne nr. 5.

tisdag 11 december 2007

På diagonalen


Denne jakken heter faktisk på diagonalen. Den er strikket på en spesiell måte, og ble da også litt utenom det vanlige. Mönsteret fant jeg i boken Sticka romantiskt. Brukte garnet M. Flammé og pinne nr. 6. Ble litt dårlig bilde, men det får gå.

Hemmelig venn gave fra hobbyboden


Denne pakken fikk jeg fra min hemmelige venn i hobbyboden i dag. Den skal jeg spare til julaften. Vet ikke hvem som har sendt den, men tipper at det er syersken.

lördag 8 december 2007

Lovikkavanten


Jeg har strikket lovikkavanten, men har ikke brodert på de. Til denne damestörrelsen gikk det med litt under 100 gram garn. De er strikket på pinne nr. 4. og det var "hardt" å strikke de. Garnet er tykt i forhold til pinnene. Så ble de vasket og börstet. Oppskriften ligger til fri benyttelse på nettet.

Mine halvferdige nisser


Denne nissefamilien har jeg holdt på med i ti år, og blir visst ikke ferdig. Tar de frem för jul og gjör litt nå og da. Oppskriften er fra familien 23/95. Det er et pirkearbeid å strikke klär til dise sju små trollene.

torsdag 6 december 2007

2 vinflaskenisser


Dette blir årets siste produksjon av vinflaskenisser. De er strikket av safirgarn og peer gynt. Som skjegg brukte jeg litt fuskepels. De er tovet to ganger.

tisdag 4 december 2007

Bredt skjerf


Skjerfet måler 45 x 180 cm. Det er strikket av en rest i evilla 8/1. Tidligere strikket jeg et sjal av samme hespen, enda har jeg mer garn igjen. Fargene kommer ikke til sin rett på bilde. Skjerfet ble så stort at det egentlig kan brukes som sjal.

söndag 2 december 2007

Enkel tovet hatt


Denne hatten har jeg strikket av restegarn som jeg fikk av min mor. Jeg har brukt safir garn og noe annet som jeg ikke vet hva var. Tovet tre ganger.

lördag 1 december 2007

På diagonalen


Jeg har begynt på genseren på diagonalen fra boken sticka romantiskt. Bruker garnet M. Flamme. Vi får se hva det blir etter hvert, Det er et spennende garn.
Kom gjerne innom igjen for å titte, og velkommen tilbake.

Flaggteller startet 18.03.2010

free counters