torsdag 31 januari 2008

Litt sokkeproduksjon.


To par sokker er ferdige. Det ene paret i raggegarn, og det andre i online. Så er det påbegynte spiralsokker som jeg strikker i regia, designet av Kaffe Fassett.

onsdag 30 januari 2008

Gave fra Ronille på hobbyboden.


I dag var jeg i brevlådan. Ingen regninger der. Men så ble jeg så glad, for det var en pakke fra snille Ronille. Hun har sendt meg to kluter. De var så flotte! Ta en titt, og tusen takk til Ronille.

måndag 28 januari 2008

Sjal til Eva-Lisa


Dette sjalet er strikket av garn fra Svarta Fåret med sölvtråd. Flotte farger, men ikke så lett å se på bildet. Avsluttet da jeg hadde 299 masker på pinnen.

onsdag 23 januari 2008

Fremgang på sjal


Dette sjalet er et önske fra en annen. Det går femover......

Nytt sokkegarn


Jeg fikk jo sokkeboken min i dag, og måtte ha meg litt nytt garn. Det er Regia og Sisu. Gleder meg til å ta fatt på en del av mönstrene.

Angels wear Opals...


Har fått sokkeboken min i dag. Kjempefin! Det er 21 sokke-oppskrifter fra Vidis Marie Design. Den kan du få kjöpt av vis2vas inne på hobbyboden.

tisdag 22 januari 2008

Jeg er så fasinert av nakne trär


Tok dette bilde i dag. Det er et underbart vär her, og jeg er så fasinert av nakne trär. De står der og roper på våren.

Sokkeproduksjon


Det blir visst aldri nok med sokker. Strikker og strikker....

Ny konkurranse


Ingen tippet rett på den forrige. Her ser dere kun understellet av bordet som jeg har demontert. Platen kan ses på bloggen min. Den som tipper vekten på dette bordet skal få en oppmerksomhet fra meg i posten.

måndag 21 januari 2008

Shoppingrunde i dag


Måtte bare ha denne vesken, men nå er det totalt kjöpestopp her i huset.

Påbegynnelse av sjal


Dette er til min svigerinne, og det er rakst å strikke. Garnet er i lilla med sölvtråder. Tror det blir bra.

söndag 20 januari 2008

Fortsett å gjette! Ingen har tippet rett til nå.

Jeg har värt der fire ganger. Det er min datter som er avbildet. Det er ikke i Norge. Mange av dere har sikkert värt der. Litt hjelp å få nå. Stedet begynner på A, og det ligger på en öy. Ingen klarte til å å gjette hvor det er.

Hvor er dette bildet tatt?


Bare en konkurranse. Den som gjetter först skal få en liten gave fra meg. Sliter med mitt nye kamera. Det gamle var bedre. Kom og gjett! Konkurransen er over. Ingen gjettet riktig. Vi bodde i Alcudia i 14 dager, og bildet er tatt på badeland. Det er et eldorado for barn.

Nye sokker.


Jeg har blitt galen etter å strikke sokker. Det ene paret er i opal, og det andre i regia. Har garn til fire par til, men venter på en sokkebok.

lördag 19 januari 2008

Skjerf


Skjerfet vokser fremover. Det strikes av Jacobdalsgran. På bilde ser det bått ut, men det er lilla. Artig garn å strikke med.

Regiasokker


Fremgang på sokkene mine som strikkesi regia. Jeg har aldri likt å strikke sokker, men nå oppdaget jeg hvor artig det var. Kommer flere par etterhvert. Med fletter og litt annet.

fredag 18 januari 2008

Her er bunaden som jeg skal strikke


Pröver å ta et bilde for å vise bunaden jeg har kjöpt garn til. Har nytt kamera men må nok sette meg inn i det. Jeg er ikke så teknisk anlagt.

torsdag 17 januari 2008

Spennende garn


Jeg har värt på en handlerunde i dag. Så fikk jeg tak i dette garnet, og har påbegynt et skjerf. Dette er mine farger.

Nytt garnkjöp i dag


Jeg har värt ute og handlet for 500 kroner. Den som gjetter hva lanettegarnet skal brukes til skal få en oppmerksomhet fra meg i posten.

onsdag 16 januari 2008

Regiasokker


Jeg har blitt hel galen etter å strikke sokker. Disse er i regia, og det er så göy å se hvordan fargene vokser frem. Fikk også nytt regiagarn fra garnkorgen i dag.

Stoffkjöp


Alt dette stoffet fikk jeg kjöpt for 40 kroner. Heldig med det. Tenkte å sy patchwork. Det er noen år siden jeg holdt på med det. Så nå får vi se.

Nytt garn i dag.


Har värt og hentet pakke fra Garnkorgen. Kjöpte sokkegarn, og dette som dere ser på bilde. Garnet heter Fyberspates Lace Yarn. Det består av 90% ull og 10% prosent nylon. Det veier 100 gram og består av 1200 meter. Har litt planer om hva det skal bl. Nöstet kostet 100 svenske kroner.

måndag 14 januari 2008

Vil noen ha dette garnet?


Jeg har 21 nöster gedifra. Tidligere har jeg strikket sjal og andre ting av det. Om jeg kan få en göyal oppskrift tilbakake, så er det helt i orden.

Dalahestene mine


Jeg sparer og sparer. Jeg har mange, og dette er de to störste.

Pakke fra hemmelig venn i dag


Jeg har värt på en handlerunde i dag. Da jeg kom hjem lå det pakke fra hemmelig venn til meg i posten. Kjempeflott gave. To nösterlilla Mirasol, et nöste mandarin Petit, melkesjokolade og herlig te. Jeg ble så glad....

onsdag 9 januari 2008

Bare en pröve med nytt kamera


Jeg har fått meg nytt kamera i dag, og jeg bare pröver på å legge inn et bilde for å se hvordan det blir. Det er opalsokkene mine som jeg holder på med.

Sjalet vokser


Nå har jeg kommet så langt på sjalet mitt og det vokser fremover. Nå er det 260 masker på pinnen, men det er en del igjen til avslutningen. Ellers så holder jeg på med å strikke sokker. Så får vi se veien videre. I kveld får jeg mitt nye kamera, og da håper jeg på at det skal bli bedre bilder her.

söndag 6 januari 2008

Hva er dette?


Dette er en konkurranse. Den förste som gjetter hva det er, skal få en pakke fra meg i posten.

Tovete votter


Jeg har strikket disse göyale vottene i Heilo og Popcorn fra Dalegarn. De er tovet en gang på 60 grader. Dette garnet fikk jeg av Syersken som var min hemmelige venn i Hobbyboden til jul. De var raske og artige å strikke, og så var jeg så spent på toveresultatet, og her er de.

onsdag 2 januari 2008

Påbegynnelse av sjal


Jeg har påbegynt et nytt sjal. Det strikkes i kauni 8/2 i grått/svart. Mönsteret fant jeg hos garnstudio, og det vokser fremover.
Kom gjerne innom igjen for å titte, og velkommen tilbake.

Flaggteller startet 18.03.2010

free counters