måndag 29 december 2008

GODT NYTT ÅR.


Jeg vil med dette önske alle mine leserer et godt nytt år. Ingen vet hva tiden bringer og gir oss. Men jeg önsker alt godt til dere. Med stor hilsen fra Torunn.

lördag 27 december 2008

LYSLYKT.


Dette er en gammel lykt som jeg tenner hver jul. Min far fikk den av sin mor, og så fikk jeg den av min far. Et fint minne for meg.

fredag 26 december 2008

GODT NYTT ÅR.


Vi går nå snart et nytt år i möte, og jeg önsker godt nytt år til de som har värt på hjemmesiden min.

torsdag 25 december 2008

BAKTUSSJAL


Nå har jeg strikket et baktussjal. Det er strikket av et ullgarn som heter Julia. Det gikk med tre nöster, og skjerfet ble godt og mykt.

fredag 12 december 2008

TOMTEN .


Nå kommer snart tomten til oss. Vi får vel vente litt til og se. Han kommer til alle som er snille. Vi er nå inne i adventstiden og venter på julen. Med dette vil jeg önske god jul til alle som har tittet inn på min hjemmeside. Med hilsen fra Torunn.

lördag 6 december 2008

SPIRE


Dette har jeg vevd, og bildet heter Spire. Jeg har laget det på rammevev, og det er litt tungt og arbeide med. Fargene har jeg byttet om fra de originale fargene. Men resultatet ble bra det.

måndag 1 december 2008

VINFLASKEVESKE TIL JUL.


Denne har jeg strikket i Peer Gynt, og det gikk med litt under to nöster. Så ble det jo litt juledkor på den da... Håper at mottaker blir fornöyd.
Kom gjerne innom igjen for å titte, og velkommen tilbake.

Flaggteller startet 18.03.2010

free counters