fredag 30 januari 2009

GARNTROLLET


Jeg sendte denne til GARNTROLLET. Jeg har fått denne hyggelige hilsen til bake fra Garntrollet. Så nå må jeg tenke meg litt om hvem jeg skal sende den videre til. Tusen takk til snille Garntrollet. Så har jeg tenkt meg litt om. De som besöker bloggen min får den av meg. Med hilsen fra Torunn.

tisdag 27 januari 2009

EN HILSEN FRA TULLA.


Jeg strikket en vinflaskeveske til Tulla. I dag fikk jeg dette hyggelige brevet. Det går ikke an å lese det her, men jeg vet hva det står. Alltid hyggelig med en takk.

onsdag 21 januari 2009

STRIKKE.


Jeg mottok i dag en pakke fra DROPS. Den består av fire nöster ALPACA. Det skal bli en flott hals. Har ikke prövd dette garnet för, så det blir spennende å se......

NYE PROSJEKTER


Jeg skal strikke denne, og har fått garnet i dag. Spennende.

tisdag 20 januari 2009

SHETLAND TRIANGLE


Atter en gang har jeg påbegynt dette sjalet. I utganspunktet skulle det bli et annet sjal. De har jeg lagret, men skriveren har streiket. Her har jeg blandet to garn. Et som er meget tynt som jeg kjöpte hos garnkorgen for lang tid tilbake. Jeg blander det med Lanett. Så får vi se hva resultatet blir. Det snör og snör... Og hva gjör jeg? Joda jeg skottar. Det tar ikke slutt med uväret her.

måndag 19 januari 2009

SHETLAND TRIANGLE


Og så ble det et shetland triangle til. Jeg har strikket det i evilla 8/2. Hadde tenkte meg at avslutningskanten skulle blir grönn, men dessverre fikk jeg for lite garn. Fargene går i grönt, turkis og lime. Selv ble jeg fornöyd.

lördag 17 januari 2009

SHETLAND TRIANGLE


Ja, og så er jeg ferdig med dette sjalet. Det måler 190 x 90 cm. Her har jeg brukt kauni og strikket det på pinne nr. 4. Jeg har strikket 12 rapporter av "bodydelen". Til sjalet gikk det med litt i underkant av 200 gram. Sjalet er ikke til meg selv, men jeg har strevet litt med å strikke sort i denne mörketiden. Så nå håper jeg at mottaker blir fornöyd.

fredag 16 januari 2009

AWARD

Denne flotte awarden fikk jeg av Syglad i dag, og jeg takker henne så mye for denne.
Jeg vil gi den videre til 4 personer som strikker fantastiske plagg i nydelige farger og vanskelige mönstre. Det er så mye flott som strikkes, og jeg er imponert over alt det flotte som produseres. Så nå har jeg funnet frem til 4 personer som jeg vil gi denne awarden videre til, og det er:
Mimouna
Hobbymeg her
Nittus
Garntrollet
Så da oppfordrer jeg disse 4 til å gi awarden videre.

måndag 5 januari 2009

SHETLAND TRIANGLE


Dette er den spede påbegynnelsen av sjalet. Det var noen som önsket seg dette i sort. Litt vanskelig med mönsterstrikk i denne fargen, men sjal blir det.....
Kom gjerne innom igjen for å titte, og velkommen tilbake.

Flaggteller startet 18.03.2010

free counters