tisdag 26 maj 2009

SOMMEREN KOMMER.


Vi har pyntet litt ved inngangspartiet vårt. I denne er det plantet pelargonia og hengepetunia. De kommer seg vel i sommer.

ET SJAL TIL.


Dette hekler jeg i kauni og det er spennende og se hvordan fargene kommer frem. På dette sjalet skal det ikke väre frynser.... Tenkte jeg da.

HEKLET SJAL.


Her har jeg heklet et sort sjal. Mönsteret er fra SvartaFåret. Har brukt garnet piggelen. Det tok sin tid å knytte frynsene, men jeg har ikke jevnet de til ennå.

torsdag 21 maj 2009

Jeg har kjöpt meg en ny bok.


Den heter Mörkemannen og er skrevet av Unni Lindell. Jeg liker å lese krim fordi at jeg med på å löse problemet. Utover det leser jeg triologien av Stieg Larsson.

tisdag 19 maj 2009

SJAL


Enda et sjal strikket i crispi. Det er et göyalt garn å strikke av. Jeg la opp tre masker og ökte en på annenhver omgang.

söndag 17 maj 2009

SPENNENDE GARN.


Jeg har kjöpt meg litt nytt garn fra Garnkorgen. Det er evilla og kauni, og det blir nok sjal av dette også. Alltid spennende med nytt garn.

fredag 15 maj 2009

SJAL


Dette sjalet har jeg strikket av Crisp. Jeg la opp tre masker og ökte en maske på annenhver omgang.

torsdag 14 maj 2009

SOKKEGARN


Det blir ikke nok sokker hos oss. Kjöpte litt mer. Det blir tre par.

söndag 10 maj 2009

SOKKER


Åjada, jeg har strikket sokker i det siste og håper de varer en stund. Det ble seks par. Til alle parene har jeg brukt forskjellig typer sokkegarn: regia, regia silk, Gjestal Frost,Sport fra Falk, Sisu og opal. Av erfaring synes jeg at opal er det mest slitesterke garnet. Det ble jo en del rester til overs, og det får bli barnesokker. Nå har jeg lyst til å lage andre ting. Kanskje ikke så rart.
Kom og gi meg innspirasjon.
Kom gjerne innom igjen for å titte, og velkommen tilbake.

Flaggteller startet 18.03.2010

free counters