onsdag 24 juni 2009

JEG HAR KJÖPT BÖKER.


Så da har jeg litt lesestoff fremover.

torsdag 18 juni 2009

Finn Moen.


Dette er et bilde som han malte i 1980. Det er utrolig vakkert. Der ser man vinteren og stormen kommer. Han skal ha all ros for dette maleriet. Det er sett fra Söndre del av Skjeggmuren, mot sör vest. Man skulle jo ha värt der selv. Tenk så fin naturen kan väre. All ros til min onkel Finn Moen,

tisdag 16 juni 2009

KUPAN.


Jeg var innom Kupan i dag for å levere noe jeg ikke skulle ha mer. Så kom jeg over en oppsriftssamling på 60 sider. Den kostet 20 kroner. Et lite bilde her.

fredag 12 juni 2009

Jeg strikker.....


Og jeg strikker mye. Her har jeg påbegynt noe, og den som eventuelt vet hva det skal bli kan komme med tips. Det blir nok mange som tipper rett. Da tar jeg loddtrekning. Så nå får vi se. Den som vinner får en liten oppmerksomhet tilsendt fra meg.

Fame trend og Regia.


Jeg har värt ute og handlet litt garn i dag. Det er regia til to par sokker. Og så kjöpte jeg et nytt garn som har kommet her. Det heter Fame trend, og jeg tror nok det blir sjal etterhvert. Fargene var flotte.

måndag 1 juni 2009

DET BLOMSTRER HOS MEG.


Og mange sommerplanter har jeg. De er så fine og de får bra stell hver dag. Da må jeg innrömme at mannen min har kjöpt mange av de. Han er ute og reiser hele uken, og kommer hjem til helgen. Det hender at det blir litt stusselig for meg, men jeg har jo internett, mine håndarbeider og snille granner.
Kom gjerne innom igjen for å titte, og velkommen tilbake.

Flaggteller startet 18.03.2010

free counters