söndag 27 december 2009

KAFFEMASKIN.


Vi slo litt på stortromma denne julen. Og vi kjöpte oss en kaffemaskin Supresso Compact fra Siemens. Prisen tör jeg ikke nevne. Men bedre kaffe för du neppe.

VINTER


Ja, og her har vinteren kommet. Det snör og fyker. Men dette hörer jo årstiden til.
Så vil jeg önske godt nytt år til de som har tittet inn på bloggen min. Vi får se hva det nye året bringer oss på godt og vondt. Men, vi skal alle se fremover. Uten håp ingen gleder. Atter en gang:
GODT NYTT ÅR!

söndag 13 december 2009

EN HILSEN TIL DERE ALLE.


Jeg vil med dette sende en hilsen til de som har tittet inn i min blogg dette året. Samtidig vil jeg önske dere en god adventstid, og en god og fredelig jul. I löpet av året har jeg ikke blogget så mye om ting jeg lager, heller ikke så mye om livet generelt. Men, det kommer tider etter dette. Tusen takk til dere alle sammen. Med stor hilsen fra Torunn.

TREKOPP FRA FINN MOEN.


Denne flotte koppen mottok jeg i posten på onsdag. Det er Finn Moen fra Trysil som har laget den. Han er en utrolig dyktig kunstner som får til det meste. Nå vil dette bli min kaffekopp i fremtiden. Min far drakk alltid kaffe av en slik kopp. Nå drikker jo jeg for det meste te, så vi får se om Finn lager noen tekopper i fremtiden. For tiden leser jeg en bok som heter Rötter av Alex Haley. Det passet så fint i mine tanker, fordi Finn som har laget koppen er bror av min avdöde far. Så for meg blir koppen på en måte mine rötter.
Kom gjerne innom igjen for å titte, og velkommen tilbake.

Flaggteller startet 18.03.2010

free counters