lördag 27 mars 2010

NY BLOGG.

PIKINA-BLOGG er nå avsluttet. Jeg har ny hjemmeside med navn: TORUNNS HJEMMESIDE.

Om noen ikke finner meg på denne adressen, så finnes bloggen under min profil.

Jeg ønsker velkommen til min nye blogg.



Takk for alle kommentarer, og tusen takk til dere som har tittet innom.


Torunn




.

måndag 15 mars 2010

SJAL


Et påbegynt sjal som strikkes i Fame Trend. Flotte farger. Til dette sjalet la jeg opp fem masker. De to første stikkes rett, deretter ett kast, en rett, ett kast og to rett. På vrangen strikker jeg de to første og de to siste rett. Resten vrangmasker.

torsdag 11 mars 2010

DALAHESTEN.


Jeg er jo en samler av disse hestene. Nå har jeg skaffet meg to nye. Tilsammen har jeg tretten stykker, og flere blir det nok.

onsdag 10 mars 2010

THE PYTHAGORAS TREE.


Og så er teppet mitt ferdig. Jeg har tovet det og var spent på resultatet, fordi jeg har brukt forskjellige typer ullgarn. Det skal henges på veggen. Mønsteret kan kjøpes hos http://www.woolythouhts.com.

tisdag 9 mars 2010

CUBISM.


Her er den første ruten i teppet Cubism. Det blir et stort arbeid som jeg kommer til å bruke lang tid på.
Jeg er ikke i humør. I dag har jeg vært i begravelse etter min svigermor. I løpet av fire år mistet min mann sin far, så gikk min far bort, og så min svigermor brått og uventet. Men livet må gå videre allikevel. Sorg kan være tung å bære. Som jeg sier: Etter regn kommer sol.

måndag 8 mars 2010

SOMMERFUGLER/FJÄRILER.


Disse er veldig enkle og lage. Her har jeg brukt tapetrester, men man kan bruke hvilket som helst papir man liker. De er veldig dekorative. Det er ikke lenge igjen til sommeren, og da ser vi de i all sin prakt.

EASY LACE 1.


Her har jeg strikket sokkene Eacy Lace 1. De er strikket i regia silk. Oppskriften er hentet fra boken Angels wear Opals. En bok som består av 21 sokkeoppskrifter fra Vigdis Marie Design.
Kom gjerne innom igjen for å titte, og velkommen tilbake.

Flaggteller startet 18.03.2010

free counters