torsdag 21 februari 2008

Flower basket shawl


Ja, her har jeg begynt på sjalet FBS. Det strikkes i kauni regnbåge. Jeg er hverken fornöyd med garnet eller fargen. Da dette er ferdig skal jeg strikke et til, men i annet garn.

9 kommentarer:

Ninne sa...

Syns det blir kjempefint, jeg! Og du får det til i hvertfall! Det er mer en jeg gjorde!
Jeg måtte gi opp etter tenners gnissel, snørr og tårer! ;))

LinnMarit sa...

tusen takk for kommentaren om mitt sots-ii!! jeg synes fbs sjalet ser fint ut..men om garnet ikker som det skulle..ja da saa!! og som du strikker sokker:) jeg har visst faatt oeynene opp for sokker jeg og!!

Anonym sa...

Heisann. Kjempe flott det sjalet ditt altså :) Ønsker deg ei fin helg.
Klem fra Ronille

grethekristin sa...

Tror det sjalet blir fint da det blir ferdig.Jeg har prøvd meg på det men fikk det ikke til jeg.
Her blir det mange flotte sokkepar etterhvert.
Ønsker deg en riktig god helg.

Beyla sa...

du har nå vært flink som har strikket så langt før du ble lei! Verste som finnes når man føler garn+oppskrift matcher heller dåååli! Kult at du vil ha garnet - er jo tragisk at det skal ligge her urørt og støve ned så deilig som det er. vil du bytte noe med meg eller hva tenkte du? send meg en mial på naturdrift@gmail.com du :)

Hilde C. sa...

Jeg syns fargen på garnet ditt ser kjempeflott ut - men er du ikke fornøyd er det kanskje like greit å begynne på nytt. Det er ikke noe morsomt å strikke på noe en ikke er fornøyd med :-)

Anonym sa...

TUUUusen takk for veldig HYGGELIG og KOSELIG kommentar i bloggen min! Setter stor pris på det! Du må koooose deg og ha en herlig helg , strikk og kooos deg! Herlig å strikke slike sjal! Klem Vibbedille

vibbedille sa...

Tusen takk for kjempekooooselig hilsen i bloggen min! Setter veldig pris på det! Nydelig sjal du strikker på, det er sååå gøy! Kooos deg og ha en herlig helg! Klem vibbedille

Anonym sa...

Heisann. Innom og titter, og for å ønske deg ei god helg :)
Ronille

Kom gjerne innom igjen for å titte, og velkommen tilbake.

Flaggteller startet 18.03.2010

free counters